Dags för Halloweenfest

Framför allt är det dags att planera inför Halloween helgen.
Ska du gå bort eller ska du bjuda in till Halloweenfest? Hur var det förra året är det så att det är din tur?
Fina tips och massor med inspiration till mat, utsmyckning och lekar perfekta för halloweenfesten 2015 hittar du här: http://www.grapevine.nu/halloweenfest/
Halloween fest
Halloweenmysteriet
I Halloweenmysteriet får barnen hjälpa greve Vlad att leta upp Kråkehofs gömda skatt. För att göra det behöver de lösa spännande utmaningar från häxor, vampyrer, monster, spöken och trollkarlar och slottets andra invånare. Allt du behöver och diplom ingår.
Halloweenmysteriet 4-6 år>>
Halloweenmysteriet 7-10 år>>
Detektivmysteriet
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Låt barnen bli detektiver och lösa kluriga gåtor i jakten på böckerna! Allt som behövs finns i produkten - enkelt för dig buskul för barnen!
Detektivmysteriet för 4-6 år>>
Detektivrmysteriet för 7-10 år>>
Spökjakten
En spännande spökjakt för barnen eller hela familjen! Tanken är att denna spökjakt ska göras i mörker, i parken eller skogen där man hittar frågorna som är utmärkta med reflexer med hjälp av en ficklampa. I spökjakten finns 15 frågor och små klurisar som ska lösas. Temat är läskiga saker som spöken, monster, trollkarlar och häxor.
Spökjakten för 4-6 år>>
Spökjakten från ca 7 år>>


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Barnkalastips

Tips om hur man skapar roliga barnkalas och andra roliga sammankomster för nära och kära.




RSS 2.0